Glavović, I. (2019). Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821
Glavović, Ivana. "Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821
Glavović, Ivana. "Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821
Glavović, I. (2019). 'Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821
Glavović I. Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821
I. Glavović, "Prirodni i umjetni zaslađivači : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:221:906821